Hvem er vi

Jeg, Lis Kristensen er født og opvokset her på Bjørnkjær.

Sammen med min mand Henning flyttede jeg hertil i 2012, og siden har vi brugt det meste af vores tid på at indrette ferielejligheder og festsale i de tiloversblevne landbrugsbygninger.

Vi har bestræbt os på at gøre LOasen Vesterhede til et dejligt sted for vores gæster, så her er rart at komme, uanset hvem man er og i hvilken anledning, man besøger os.

Vi er drevet af glade mennesker og gode oplevelser. Kald os bare afhængige - det er OK!

Vores drivkraft til hver dag at stå op og gøre vores ypperste, er at være med til at give gode oplevelser til jer alle - store som små.

Fornøjelsen og glæden ved at møde så mange fantastiske og tilfredse gæster er det, der er med til at give os energien til at gøre os umage – altid.

Vi bygger i stort og småt vores forretning på tillid og oplever heldigvis, at tilliden er gengældt.

Vi har de bedste gæster. Se hvad de mener om os.

 • Louise B. J. Larsen, DK

  5. august 2021

  Fantastisk sted - super flotte lejligheder og lækre fællesarealer.  Udendørs er det et rent slaraffenland for børn med de fine fællesområder med hygge og spillemuligheder. Vi har holdt stort familiearrangement i weekenden og vi hyggede os alle 50 mennesker. Dejligt sted for alle aldre (0-80+)

 • K. Hein, DK

  10. oktober 2020

  Dejligt og børnevenligt. Stedet var meget velholdt med en stor legeplads med helt nye legeredskaber og køretøjer. Fredeligt og mulighed for gåture. Glad og venligt personale og virkeligt flotte fællesområder. Ville klart vælge det igen.

 • M. Helleberg, DK

  4. august 2021

  Fantastisk sted, der manglede ikke noget og ejerne var fantastisk gæstfri og imødekommende. Rengøringsnivauet var meget højt og generelt overgik det alle mine forventninger, især til den pris. Mine bedste anbefalinger.

 • Fam. Katchmann, DK

  29. juli 2021

  Tusind tak for et helt igennem dejligt ophold. Jeg er overrasket over, hvor børnevenlige forholdene er her, og jeg er dybt taknemmelig for jeres venlighed og gæstfrihed. Jeg vil rigtig gerne komme igen, og jeg vil anbefale jeres utrolige sted til alle, jeg kender.

  LOasen Vesterhede
  v/ Lis og Henning Kristensen
  Vesterhedevej 33
  DK-7250 Hejnsvig
  CVR-nr. 11472273
  Ring +45 2023 5692
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Ring til os

  Skriv til os